Taxi wezep station

Taxi Arend Personenvervoer brengt u op ieder gewenst moment van of naar Station Wezep. Kies voor een comfortabele reis en reserveer een taxi via ons taxibedrijf. Stuur uw reservering naar info@arendpersonenvervoer.nl, of vul het contactformulier in. Wilt u direct een taxi naar station Wezep? Neem direct contact met ons op via: 038-8442729.

 

OVER ONS

 

AREND Personenvervoer is een taxibedrijf in de regio  WezepZwolle’t Harde, HattemHattemerbroekOldebroek, Elburg, Heerde, Wapenveld, Kamperveen en ’t Loo.. Wij zijn in 2010 opgericht en inmiddels zeer ervaren op het gebied van personenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in taxidienstenschipholtaxi, uitgaansvervoer en directievervoer.

 

Taxi Wezep naar Zwolle 

Woont u in Wezep en wilt u een taxi bellen? Voor goedkoop taxivervoer van Wezep naar Zwolle, belt u Taxi Arend Personenvervoer op 038-8442729, Voor uw zakelijk vervoer, uw luchthavenvervoer, of gewoon uw reguliere taxi: wij staan dag en nacht voor u klaar om u veilig van A naar B te brengen. Wij bieden u een goedkope taxi in Wezep , met een uitgebreide en klantvriendelijke service. Wilt u meer weten over onze taxi tarieven in Wezep? Neem een kijkje op onze website, of neem contact met ons op zodat we u meer over onze taxiservice kunnen vertellen.

 

Taxi naar station Zwolle

Snel de trein moeten halen? Gaat u op vakantie met de trein en heeft u een volle en zware koffer? U kunt natuurlijk met uw eigen auto naar het station rijden. Maar wat is nou makkelijker om door een betrouwbaar persoon weggebracht te worden? U hoeft zich dan geen zorgen te maken over uw achtergebleven auto. Taxi Arend Personenvervoer is u graag van dienst. Binnen tien minuten staat ons taxibusje voor uw deur. Wij zijn actief in de regio’s Wezep, Hattem, Zwolle, Wapenveld en Heerde.

 

Groepsvervoer bij Taxi Wezep

Gezellig met een groep op stap voor een avondje uit of naar het vliegveld voor een gezamenlijke vakantie? Bel Taxi Arend Personenvervoer voor het vervoer, dan weet u zeker dat u comfortabel en tegen een scherpe prijs op uw bestemming aankomt. U kunt bij Taxi Arend Personenvervoer voor groepsvervoer van 4 tot maximaal 8 personen een ‘taxibusje reserveren. Zo bent u verzekerd van een scherpe prijs per persoon. Gaat u op pad met meer dan 8 personen, dan kunnen wij u ook prima van dienst zijn. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gratis offerte. U zult zien dat deze kleine inspanning zeker loont!

Voordelige taxi

In vergelijking met andere taxibedrijven zijn wij erg voordelig. Dankzij ons lage tarieven betaalt u nooit teveel voor uw taxirit. Daarnaast werken wij altijd met transparante tarieven, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Kijk bij taxitarieven voor meer informatie.

Comfortabele taxi

Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel reist. U wordt daarom vervoerd in een prachtige Mercedes E-klasse of een Mercedes Vito bus.Hierdoor zijn     wij  in staat u  comfortabel en in stijl te vervoeren. Wij kunnen ook groepen vervoeren.

 

Taxi voor bedrijven en particulieren

Onze taxiauto’s zijn uitgerust met een lederen interieur en zijn van alle gemakken voorzien. Hiermee staat AREND Personenvervoer voor kwaliteit en betrouwbaarheid; dat geldt zowel voor bedrijven als particulieren.

 

Taxi op tijd

Naast een betrouwbare en comfortabele rit, doen wij ook ons uiterste best u altijd op tijd op de plaats van bestemming te brengen. Voor afspraken en informatie over onze taxi kunt u bellen naar 038-8442729. Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar.

 

Scroll naar boven