Taxi ’t Harde

Taxi ’t Harde, Taxi Oldebroek, Taxi Elburg: Tel. 038 84 42 729

Taxi ’t Harde is een taxibedrijf in de regio  ’t Harde, Wezep, Zwolle, Hattem, Hattemerbroek, Oldebroek, Heerde, Wapenveld, Kamperveen en ’t Loo. Wij zijn in 2010 opgericht en inmiddels zeer ervaren op het gebied van personenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in schipholtaxiuitgaansvervoer, ziekenvervoer en directievervoer.

taxi ’t Harde naar Zwolle

Woont u in ’t Harde en wilt u een taxi bellen? Voor goedkoop taxivervoer van ’t Harde naar Zwolle, belt u Taxi ’t Harde op 038-8442729, Voor uw zakelijk vervoer, uw luchthavenvervoer, of gewoon uw reguliere taxi: wij staan dag en nacht voor u klaar om u veilig van A naar B te brengen. Wij bieden u een goedkope taxi in ’t Harde , met een uitgebreide en klantvriendelijke service. Wilt u meer weten over onze taxi tarieven in ’t Harde? Neem een kijkje op onze website, of neem contact met ons op zodat we u meer over onze taxiservice kunnen vertellen.

Taxi naar station Zwolle

Snel de trein moeten halen? Gaat u op vakantie met de trein en heeft u een volle en zware koffer? U kunt natuurlijk met uw eigen auto naar het station rijden. Maar wat is nou makkelijker om door een betrouwbaar persoon weggebracht te worden? U hoeft zich dan geen zorgen te maken over uw achtergebleven auto. Taxi Arend Personenvervoer is u graag van dienst. Binnen tien minuten staat ons taxibusje voor uw deur. Wij zijn actief in de regio’s: ’t Harde Hattem, Zwolle, Wezep, Wapenveld en Heerde.

Voordelige taxi

In vergelijking met andere taxibedrijven zijn wij erg voordelig. Dankzij ons lage tarieven betaalt u nooit teveel voor uw taxirit. Daarnaast werken wij altijd met transparante tarieven, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Kijk bij taxitarieven voor meer informatie.


Comfortabele taxi

Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel reist. U wordt daarom vervoerd in een prachtige Mercedes E-klasse of een Mercedes Vito bus.Hierdoor zijn     wij  in staat u  comfortabel en in stijl te vervoeren. Wij kunnen ook groepen vervoeren.

Taxi voor bedrijven en particulieren

Onze taxiauto’s zijn uitgerust met een lederen interieur en zijn van alle gemakken voorzien. Hiermee staat Taxi ’t Harde voor kwaliteit en betrouwbaarheid; dat geldt zowel voor bedrijven als particulieren. 

Taxi op tijd

Naast een betrouwbare en comfortabele rit, doen wij ook ons uiterste best u altijd op tijd op de plaats van bestemming te brengen. Voor afspraken en informatie over onze taxi kunt u bellen naar 038-8442729. Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar.

Scroll naar boven